Орест Сарматський

Художник з Тернополя своїми ілюстраціями «розкрутив» «Колесо Часу» американського фантаста

241252740_6209353292439752_2893090283241210414_n (Copy)

Чергову книгу Роберта Джордана, американського письменника-фантаста з циклу романів у жанрі фентезі «Колесо Часу», яке побачило світ у тернопільському видавництві «НК Богдан», проілюстрував художник з Тернополя Олег Кіналь.

Як повідомляється, друга книга циклу «Велике полювання» Роберта Джордана вже у передпродажу і в очікуванні Форуму видавців.

- Новий оберт Колеса Часу — і в руках Ранда аль’Тора та його друзів опиняється легендарний Ріг Валіра. Але не все так просто у сповненому інтриг і підступів світі Джордана, де ніхто ні в чому не може бути впевнений. Приспішники Морока викрадають Ріг та кинджал, від якого залежить життя Мета, тож тепер друзям услід за крадіями потрібно пройти через невідомі міста і землі, через Портальний камінь, щоб дістатися до окупованого шончанами міста Фалме, що на мисі Томан. Тут і мало би завершитись Велике полювання, але чи так це станеться…, - можна буде дізнатися після прочитання книги, яку з англійської переклали Галина Михайловська та Тетяна Дитина, обкладинка і карти – художника Олега Кіналя.

Так що, любителям «високого фентезі» читати – однозначно. А решті – варто спробувати. Хоча би задля того, щоб ознайомитися із класикою жанру і розширити свої пізнання в історії фентезі.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео