Анастасія Кисіль

Одна з головних подій року для бізнесменів: у Тернополі нагородили кращі компанії за версією конкурсу «Народний бренд-2021» (відео)

IMG_3357

Уже 17-ий рік поспіль компанія «RІА Медіа» організовує та проводить конкурс «Народний бренд». Це конкурс на визнання найкращих компаній шляхом голосування. Кожен тернополянин міг висловити свою думку щодо товарів та послуг, які продають чи надають у місті.

- Цьогоріч в нас є 53 номінації, в яких віддали свої голоси тернополяни, а це 17 тисяч 573 людини, а зареєстровано 3 518 компаній, - розповідає організатор конкурсу Юрій Штопко.

IMG_3358
IMG_3358

«Ти обираєш - RIA нагороджує» гасло конкурсу. Споживачі обирали кращих, а вчора відбулось нагородження переможців. За результатами конкурсу у номінації «Кращий роботодавець» переміг Агропродсервіс.

IMG_3359
IMG_3359

«Агропродсервіс» - це успішне агропідприємство, що розвивається. Серед послуг підприємства рослинництво, насінництво, тваринництво, птахівництво, м'ясокомбінат, соєвий завод, елеваторні комплекси. Агропродсервіс - аграрний лідер України.

- Наша компанія надзвичайно вдячна всім жителям Тернопільської області за те, що вони взяли участь у голосуванні і віддали голос за нашу компанію. Ми надалі будемо підтримувати наш динамічний розвиток, будувати тваринницькі комплекси, переробні підприємства, для того, щоб створювати робочі місця і надавати людям роботу, - розповідає директор ПАП «Агропродсервіс» Іван Карачка.

Перемогу у номінації «Виробник м’ясної продукції» цього року здобув Тернопільський м’ясокомбінат.

«Тернопільський м’ясокомбінат» займається виготовленням та реалізацією м’ясної продукції. На заводі відбувається повний технологічний цикл: від забою худоби, обробки туш і до виробництва м’яса та різних м’ясних продуктів. «Тернопільський м’ясокомбінат» – відродження легендарного бренду.

- Надзвичайно приємно отримати таку нагороду, це показник роботи, яку ми робимо. Оскільки ми отримали цю перемогу і люди нас оцінили, отже, ми рухаємось правильно. Для нас це дуже великий стимул, щоб над собою працювати в подальшому, - директор ТОВ «Тернопільський м’ясокомбінат» Віктор Ратушняк.

Цьогоріч конкурс відбувся в 23-х містах України.

- Ми обираємо такі компанії, де є дуже велика конкуренція. Ми не беремо компанії, де є одна-дві на ринку і вони між собою конкурують. Ми стараємось залучати і брати на ринку ті фірми та компанії, які вмотивовані працювати якісніше та краще, - розповідає організатор конкурсу Юрій Штопко.

У Тернополі серед ресторанів міста найкращим люди обрали ресторан «Тернопіль». Ще одна важлива номінація «Будівельна компанія», у ній кращою визнали «ПрестижБуд».

[embed]https://youtu.be/Z3QzrgnEtY8[/embed]

Фото, відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео