Олена Чепіль

Переможець «Коронації слова» Олександр Вільчинський: «Мій новий роман знайде свого читача»

272297243_7731029233589221_315001927300225242_n

Письменник з Тернополя, автор романів та повістей, лауреат літературних премій Олександр Вільчинський став переможцем на «Коронації слова» та отримав відзнаку «За найкраще художньо-психологічне осяяння дійсності» від Олени Євременко.

Саме новий твір автора «Інші двері» нагороджений в номінації «Романи». Про цю та інші відзнаки розповів Олександр Вільчинський.

- Колись я вже отримував відзнаку від «Коронації слова» за «Суто літературне вбивство», потім Гран-прі і першу премію за «Останнього героя». А тепер от «Гранд Коронація» відзначила мій новий роман «Інші двері». Що ж, може, для декого це стане додатковим стимулом придбати і прочитати книжку. Адже для автора це найважливіше. Ну, а відзнаки — це завжди приємно. Впевнений, що роман «Інші двері» знайде свого читача, вже знаходить. Принаймні, я старався щоб історія вийшла цікавою.

Нагадаємо, роман «Інші двері» Олександр Вільчинський, окрім Львова та Києва, минулої осені представляв і у Тернополі. На презентації автор розповів, що роботу над текстом розпочав ще у шотландському замку під Единбургом, а закінчив аж через п’ять років, хоча події у творі тривають лише трохи більше доби.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео