Керівником Управління Держпраці Тернопільщини став відомий підприємець (фото)

unnamed

Новопризначеним очільником Управління Держпраці в Тернопільській області став відомий у Тернополі підприємець 35-річний Віталій Мариновський.

Саме його прізвище зазначено на сайті як керівника. Тож, очевидно, що Віталій Мариновський пройшов конкурс на цю посаду.

Згідно із наказом тимчасово виконуючого обов’язків голови Державної служби України з питань праці Віталія Сажієнка від 10 листопада 2020 року на посаду начальника Управління Держпраці у Тернопільський області призначено Мариновського Віталія Володимировича. Віталія Мариновського призначено шляхом укладення контракту про проходження державної служби на період карантину до дня визначення переможця конкурсу на зазначену посаду. Віталій Мариновський приступив до виконання посадових обов’язків 11 листопада 2020 року, - йдеться на сайті відомства.

Довідка:

Віталій Мариновський здобув вищу освіту на юридичному факультеті Тернопільського національного економічного університету. Ступінь магістра права – у Львівському національному університеті ім. Івана Франка. З 2004 року – директор будівельної компанії «ВВС-Буд». Голова громадської організації  «Молода генерація». Займається волонтерством, серед хобі – футбол та вільна боротьба.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео