Ростислав Фук

Китаєць Семмі три тижні волонтерив у Тернополі

Семмі виїжджав у громади, де допомагав роздавати гуманітарну допомогу переселенцям, ділився досвідом із волонтерами, а також працівниками «Карітасу»

Впродовж трьох тижнів у Тернополі допомагав волонтер із китайського Гонконгу Семмі, повідомляють на сторінці тернопільського «Карітасу».

Семмі виїжджав у громади, де допомагав роздавати гуманітарну допомогу переселенцям, ділився досвідом із волонтерами, а також працівниками Карітасу. Також проводив майстер-клас із кулінарії для дітей, провадив лекції студентам і молився за перемогу України.

Ці три тижні промайнули дуже швидко. Ми вражені і дякуємо Семмі, що незважаючи на війну в Україні, він приїхав до нас і допомагав потребуючим. Дякуємо за його велике серце та глибоку душу, дякуємо за досвід, яким він поділився з кожним з нас, йдеться в повідомленні.

Команда «Карітас Тернопіль» організувала для Семмі прощальну вечірку, приготували вже улюблену страву Семмі - український борщ, а ще вручили подарунки.

Директор Тернопільського благодійного фонду «Карітас» отець Роман Загородний запросив завітати Семмі з сім’єю знову в Тернопіль, коли Україна переможе і ми зможемо показати ще більше українських традицій та звичаїв.

Фото «Карітас Тернопіль»

Вибір читачів за тиждень

Відео