Кредит готівкою: переваги та недоліки

Новини компаній

Сучасний ринок банківських продуктів дозволяє нам обрати різні види кредитів, починаючи від іпотек та закінчуючи позичками на купівлю товарів та техніки. Обираючи продукт, нерідко можна натрапити на пропозиції з отримання кредиту готівкою, та наскільки це вигідно та необхідно? Щоб відповісти на ці питання, сьогодні ми поговоримо про переваги та недоліки такого виду кредитування.

Переваги готівкових позик

Головна перевага такого кредиту — можливість витрачання коштів на будь-які потреби. Погодьтесь, що далеко не кожен магазин або продавець працює з безготівковими коштами, а тому готівка була та залишається актуальною й нині. Замовляйте тури для подорожі, купуйте товари де завгодно, збирайте дітей до школи та задовольняйте будь-які свої потреби.

Друга перевага такого кредиту — отримання коштів як на картковий рахунок, так і «на руки» у банку. У першому випадку ви отримаєте переказ від установи та зможете зняти кошти у банкоматах банку без комісій в потрібний момент: це вбереже кошти від надзвичайних ситуацій, крадіжок та наслідків стихійних лих. У другому ж випадку ви отримаєте кошти одразу готівкою «на руки» після оформлення позички

Третя перевага позички готівкою — швидке та просте оформлення. Як МФО, так і банківські установи йдуть назустріч клієнтам та забезпечують оперативну обробку заявок та надання коштів. На відміну від іпотек та кредитів на авто, процес є швидким та простим й не потребує надання гори документів та багато часу.

Взяти кредит готівкою можливо в UKRSIBBANK. Саме тут вас чекає можливість отримання до 300 тисяч гривень строком до 60 місяців без застав та поручителів. Отримавши рішення вже за 30 хвилин, ви зможете насолодитись низькими відсотковими ставками банку, які стартують від 0,000001%. Використовуйте кошти на будь-які потреби без зайвих вагань! 

Недоліки кредитів готівкою

Як і будь-які інші кредити, позичка готівкою також має свої недоліки, серед яких:

Нарахування відсотків за користування кредитом одразу після отримання коштів. Наприклад, за умовами кредиту на кредитних картках, відсотки почнуть нараховуватись лише після фактичного використання коштів, що можна відстежити через операції по рахунку.

Вища відсоткова ставка. Як показує практика, деякі фінансові установи встановлюють вищі відсотки на кредити готівкою, оскільки можливості відстежити, куди позичальник витратив кошти, немає, як і можливості заморозити потрібну суму на рахунку для повернення боргу від клієнта. Проте існують й банки, які не тільки не підіймають свої ставки, а й навіть зменшують їх, що є зручним та вигідним.

WcEY9b5PBLv3sraH1h0wIoq3oT6CFG53PJLu7ibtgmSF-ET1Q71OP3aXXSe6nl0IHeQTAA6XhtLgKJXNSsG9w9xYNR5td2SdNHdZ6FBmGjBpHV9SO4Tps-l-4sAIiwCDUBiQ8LrAkc_Z5GX8bBNixmmeNPUQfWXPUXvOwcWtMlnNJ50L8SWTsQTY3w

Висновки

Кредит готівкою, як і будь-яка інша позичка, має свої переваги та недоліки, а тому однозначну відповідь щодо доцільності такого кредиту дати складно. Визначте цілі, на котрі підуть запозичені кошти, проаналізуйте можливі шляхи отримання грошей та зробіть свій вибір!

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео