Ростислав Фук

У Тернополі розшукують викрадача великої суми грошей з автомобіля

Вийшовши з машини, водій залишив відчиненими дверцята

Із повідомленням про крадіжку до правоохоронців звернувся 38-річний тернополянин. У нього з мікроавтобуса викрали барсетку з грошима та документами. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Як встановили правоохоронці, пригода сталася 19 жовтня, близько 19 години на вулиці Братів Бойчуків. Чоловік приїхав до знайомої, аби віддати їй деякі речі. Авто припаркував у дворі багатоповерхівки. Вийшовши з машини, він залишив відчиненими дверцята. Коли ж повернувся через 5 хвилин, то  виявив, що з переднього пасажирського сидіння викрали барсетку, в якій було понад 700 доларів, 18 000 гривень та документи.

Даний факт внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Поліцейські розшукують порушника, опрацьовують відео з камер спостереження.

Щоб не стати жертвою крадіїв, поліцейські радять завжди дотримуватися двох правил. По-перше, завжди зачиняти автівку, навіть якщо виходите ненадовго. По-друге, ніколи не залишати в салоні на видних місцях цінні речі, барсетки, а тим більше гаманці, – кажуть правоохоронці.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео