Кременчанці чоловік китаєць подарував бізнес (фото, відео)

помада2

Якщо ви досі думаєте, що подарувати дівчатам та жінкам на 8 Березня, можна позичити ідею чоловіка кременчанки Світлани Дзюми, котра мешкає у Китаї. Замість квітів молодій жінці презентували невеликий власний бізнес, який, до того ж, припав їй до душі.

– Питаю в чоловіка: «А що ти мені подаруєш на 8 березня»? Каже: «Помаду». Наче гарний подарунок, але я розсміялася. Знаєте чому? Тому що нещодавно мені чоловік подарував невеличкий бізнес. Власне, бізнес полягає у тому, що кожна жінка, яка приходить у наш магазин, може сама собі приготувати помаду, handmade. Це так круто, нереально просто, – ділиться Світлана.

помада3
помада3

Разом з тим кременчанка зізнається, що не все відразу виходило і довелося витратити чимало нервів та зусиль, доки отримали перші позитивні результати.

– Правда сил та нервів було потрачено чимало. Потрібно було вивчати все, як правильно змішувати колір, щоб отримати саме той, котрий дівчина хоче. Скільки міліграм барвника, олії, воску, ефірного масла. Ми сиділи до 5-6 ранку пробували, вчились, по 100500 раз не виходило. Як не суха, то жирна, най би шляк трафив. Але ми не втрачали надії на те, що у нас все вийде, бо ми підтримували один одного. Ми вірили, що все що ми робимо – це правильний вибір. Бо воно нам подобається. А робота, яка приносить задоволення, та ще й прибуток – то є круто, – розповідає жінка.

Також кременчанка ділиться деякими секретами виготовлення екологічної помади та обіцяє незабаром провести майтер-клас і в Кременці.

– Основою наших помад є оливкова та виноградна олія, ефірне масло та віск трьох видів. В мене тепер помад вистачає. Якщо вам подобається відтінок, котрий ви давно не можете знайти, звертайтесь, бо у мене їх більше 100. А як влітку прилечу до Кременця, то проведу вам майстер-клас із виготовленням помад, – пише Світлана Дзюма.

помада4
помада4

помада1
помада1

помада
помада

Фото та відео Світлани Дзюми

Вибір читачів за тиждень

Відео