Кременчани отримали сервіс і консультації під ялинку (фото)

Напередодні нового року у Лопушненській територіальній громаді розпочав роботу кабінет із надання консультацій щодо пенсійного забезпечення та працевлаштування громадян. Перший прийом провели начальник управління пенсійного фонду України в Кременецькому районі Олександр Маринюк та директор Кременецького районного центру зайнятості Олег Ілинич.

«Для оперативного інформування мешканців громади про ринок праці, актуальні вакансії, зміни у законодавстві про зайнятість, новації у сфері зайнятості, послуги служби зайнятості Лопушненською громадою облаштовані робочі місця для фахівців Пенсійного фонду та центру зайнятості, які у визначені дні будуть надавати відповідні консультації жителям громади» – повідомили у Кременецькому РЦЗ.  «Головною метою співпраці є створення нових робочих місць та організація й залучення незайнятого населення до громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру, які є реальною альтернативою безробіття і джерелом соціальної та моральної вигоди» – зазначив Олег Ілинич.

Під час виїзних прийомів фахівці центру надають інформаційно-консультаційні та профінформаційні послуги, здійснюють заходи щодо пошуку роботи резервування часу через сервер (електронна черга). Фото Кременецького РЦЗ

Вибір читачів за тиждень

Відео