Кременчани побували на прийомі у очільника Національної поліції Тернопільщини

MVS_2032
7 березня в Кременецькому відділі поліції  відбувся прийом громадян з очільником поліції Тернопільського краю Олександром Богомолом. Про це повідомляєтся на сайті Національної поліції Тернопільської області.

MVS_2042
MVS_2042

Поспілкуватися з начальником поліції області прийшли 22 мешканці райцентру та сільської місцевості. Під час зустрічі піднімались земельні, майнові питання,  міжособистісні стосунки , тощо.
 Олександр Богомол уважно вислухав кожного з відвідувачів, пообіцяв взяти вирішення усіх звернень громадян  на особистий контроль та вже невдовзі поінформувати заявників про їх розгляд.
Після спілкування з місцевими жителями, керівник Нацполіції краю проінспектував роботу кременецьких правоохоронців та провів робочу нараду з  особовим складом.
Головна вимога керівника для усіх поліцейських - дотримання дисципліни, законності, а також покращення рівня розкриття злочинів. Поліпшити такі показники вимагав начальник ГУНП Тернопільської області і в керівництва Кременецького відділу поліції. Під час зібрання присутні обговорили криміногенну ситуацію в районі і окреслили шляхи її поліпшення.
Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео