Тамара Коблик

Кременеччина плаче: привезуть тіло ще одного загиблого Героя

Сергій Голуб загинув 7 жовтня 2023 року, отримавши мінно-вибухове поранення несумісне з життям. Світла пам'ять

Кременецька громада знову втратила Героя - захисника, сержанта - інструктора групи виведення повітряним шляхом навчального курсу підвищеної та вузькопрофільної підготовки, 35-річного штаб-сержанта Сергія Голуба. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив мер Кременця Андрій Смаглюк.

Сержант-інструктор групи ведення повітряним шляхом навчального курсу підвищеної та вузькопрофільної підготовки Сергій Голуб загинув 7 жовтня 2023 року, отримавши мінно-вибухове поранення несумісне з життям.
 

Сьогодні, 10 жовтня 2023, о 17:30 год зустрічаємо Загиблого Героя на майданчику біля урочища Заброддя, - йдеться у повідомленні міського голови. - О 18:00 год прощання на Майдані Волі. Після того прямуємо додому до батьків в село Старий Кокорів.

Завтра, 11 жовтня 2023 року, чин похорону за загиблим о 09:00 год вдома.

Об 11:00 год панахида за загиблим в храмі Благовіщення Пресвятої Богородиці в селі Великі Млинівці.

Поховання на кладовищі в селі Великі Млинівці.

Прохання прийти та гідно вшанувати загиблого Героя, який віддав своє життя за мир та спокій в нашій Державі.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Сергія Голуба з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, сьогодні на Кременеччину привезуть тіла ще двох загиблих Героїв: Романа Тарасюка (з м. Кременець) та Василя Рафальського (з с. Ст.Почаїв Почаївської громади).

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео