Кишенькарі «працюють» у тернопільських маршрутках

2 (7)

Тільки за минулу добу до Тернопільського відділку поліції звернулося чотири особи, які потерпіли від кишенькових злодіїв в громадському транспорті. Крадії збагатились на 30 тисяч гривень.

Двоє тернополянок залишились без мобільних телефонів. В однієї засіб зв’язку викрали з сумки, а у другої жінки прямо з кишені куртки. Також від крадіжки потерпіла жителька Гусятинського району. Проїхавши декілька зупинок, жінка помітила розстебнуту сумку, з якої викрали гаманець в якому було 7 тисяч гривень. Схожа ситуація трапилась і з тернополянкою, в якої викрали гаманець з готівкою та банківською карткою з якої зняли 8 тисяч гривень.

З опису потерпілих правоохоронці склали фоторобот чоловіка, який причетний до крадіжок. На вигляд йому 30-35 років, середньої статури, зріст 165-170 см, повні губи, на обличчі є рубці від вугрів. На момент крадіжок був одягнений в чорну куртку та шапку.

Якщо ви впізнали цю особу або ж знаєте де вона може знаходитись – повідомте правоохоронців за номером у Тернополі : 22-11-70, 0673513837, або на лінію 102, повідомляє Нацполіція Тернопільської області.

1 (15)
1 (15)

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео