Орест Сарматський

Люди з Африки аж в Тернополі знайшли те, що шукали

т02

Лівія налагоджує контакти із ТНТУ

Чотири дні у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя

перебувала делегація представників Consultation and Development Group (Лівія) на чолі з головним виконавчим директором Prof. Dr. Abubaker Awidat Salem.

Лівійська делегація ознайомилась із матеріально-технічною базою університету та Зборівського коледжу ТНТУ, яка використовується для навчання іноземних громадян. Так, гості відвідали музей університету, Центр інформаційних технологій, лабораторії кафедри будівельної механіки та лабораторії коледжу, долучились до роботи студентської науково-технічної конференції.

Результатом візиту стало підписання Меморандуму про наміри, що викликані спільною зацікавленістю сторін у розвитку міжнародної освітньої та наукової співпраці, а також Договору про співпрацю, щодо рекламування можливості отримання іноземними громадянами вищої освіти в нашому університеті та їх підготовку до вступу у вищі навчальні заклади України.

Візит делегації є елементом реалізації проекту: «Бренд-імідж університету: стратегія позиціонування ТНТУ на міжнародному ринку освітніх послуг» в рамках Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України, що проводиться Британською Радою України.

т01
т01

т04
т04

т05
т05

т03
т03

Фото – ТНТУ

Вибір читачів за тиждень

Відео