Віра Олександрович

Майже 90 ліцензій на Тернопіллі відібрали у торговців алкоголем і цигарками

ліцензії_ф

На Тернопіллі нині діють понад 4,5 тисячі алкогольно-тютюнових ліцензій, повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

На території Тернопільської області діють, зокрема, 2 тисячі 533 ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями і 2 тисячі 51 ліцензія на роздрібну торгівлю тютюновими виробами, - уточнили фахівці.

При здійсненні контролю за своєчасністю і повнотою сплати за ліцензії на роздрібну торгівлю алкоголем і тютюном із початку року анулювали 41 ліцензію на алкогольні напої і 47 – на тютюнові вироби. Окрім того, податківці призупинили дію однієї ліцензії на алкогольні напої і однієї – на тютюнові вироби.

Від початку року за заявами суб’єктів господарювання у додатки до ліцензій на роздрібну торгівлю алкогольними напоями внесли 21 зміну та/або доповнення до переліку електронних контрольно-касових апаратів (РРО), - додають у податковій.

Загалом цього року на Тернопільщині сплатили 36,4 млн грн акцизного податку із реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео