Ростислав Фук

Михайло Діанов передав 2 млн гривень на протезування побратима в США

Боєць Роман Григорян потрапив під касетний обстріл під Бахмутом, де втратив руку і ногу

2 млн гривень донатів передав тернопільський морпіх Михайло Діанов на протезування свого побратима з Хмельниччини Романа Григоряна. Про це звільнений з полону тернополянин повідомив на своїй фейсбук-сторінці.  

Військовий бився на східному напрямку у лавах 14 бригади імені Князя Романа. У липні під Бахмутом він потрапив під касетний обстріл, втратив праву руку і праву ногу.

Завдяки вашій допомозі мені, Роману в ці дні в Міннеаполісі (США) ставлять якісні біонічні протези. Дізнався я про його потребу, коли сам був на операції в США. У Вашингтоні почув його історію. Поспілкувались з хлопцями з PROTEZ Foundation. Домовились. Ваша допомога мені тепер дозволить Роману ходити і обіймати доньку, – написав Михайло Діанов.

На це чоловік передав  52 313 доларів від своїх донатів.

Нагадаємо, днями Михайло Діанов повернувся з США, де йому прооперували руку. Футбольний клуб «Шахтар» організував та покрив усі витрати на лікування воїна.

Як писав Терен, Михайло Діанов передав півтора мільйона гривень на лікування азовців. Гроші, зокрема, витратять на лікування бійців, яких звільнили з полону.

Читайте також: «Я оптимістичний оптиміст»: тернополянин Михайло Діанов розповів про пережите у «концтаборі» в Оленівці.

Фото Михайла Діанова

Вибір читачів за тиждень

Відео