Міський голова з Тернопільщини зіграв у футбол за збірну Польщі

21640752_1129789470488146_3544794884114713767_o

Міський голова Шумська Володимир Плетюк отримав новий досвід.

Про це він написав на своїй сторінці у facebook.

«Сьогодні був новий досвід: за збірну України виступав з 2008 року, а сьогодні відіграв за збірну Польщі (став на годину представником Євросоюзу)», - написав пан Володимир.

Йдеться про футбольний матч між збірними мерів України та Польщі на стадіоні «Чорноморець» в Одесі, який проходив в рамках ХІІІ Українського муніципального форуму, організованого Асоціацією міст України.

Тренером польської команди був бургомістр Кобилок з Польщі Роберта Рогускі, який неодноразово був у Шумську, приймав дітей в Кобилки і допомагав розробляти Стратегію розвитку міста. Його і шкодує Володимир Плетюк у зв'язку з програшем підопічних,але радіє за збірну України.

«Я радий за рідну команду, з якою завжди з 2008 року, відколи ми в Австрії завоювали бронзові медалі». - емоційно радіє мер Шумська.

Матч завершився перемогою української команди з рахунком 5:1. Два м’ячі у ворота суперників забив Олександр Корінний, Новоукраїнський міський голова (Кіровоградська область), ще два – Валерій Римчук, Кам’янський сільський голова (Миколаївська область), п’ятий м’яч – Андрій Ковпак, Дерашнянський міський голова (Хмельницька область).

Фото з сторінки Олександра Курінного у facebook

Вибір читачів за тиждень

Відео