Оксана Бучко

На гірці у Тернополі поранення отримав ще один хлопчик (відео)

123. jpg

Катання на санках у Тернополі поблизу школи №27 завершилось госпіталізацією ще для одного хлопчика. Йому витягнули кульку з обличчя, прооперували дитину в місцевій лікарні. За фактом триває розслідування, найближчим часом завершать експертизу вилученої поліцією рушниці, якою ймовірно здійснили постріли.

- Другий хлопчик очевидно не хотів говорити батькам про травму, тому його поранення виявили не одразу, - розповів начальник відділу комунікації поліції Тернопільської області Сергій Крета. – Поліцейські за фактом вилучили рушницю, яка стріляє подібними патронами, у чоловіка, що проживає поблизу даної території. Він каже, що давно цю зброю не використовував. Наразі триває експертиза, результати будуть відомі найближчим часом.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=StjLXVio-4Q&ab_channel=%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D1%96%D1%86%D1%96%D1%8F%D0%A2%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D1%96%D0%BB%D1%8C%D1%89%D0%B8%D0%BD%D0%B8[/embed]

Нагадаємо, попередньо слідчі районного управління поліції розпочали розслідування щодо факту травмування 11-річного тернополянина за статтею 296 ККУ – хуліганські дії. Хлопець отримав 42 осколкових поранень, оперували його в Тернополі та Києві.

Фото, відео tp.npu.gov.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео