Олеся Поліщук

На мотопікнік до Тернопільщини з’їхалися байкери з України та Польщі (фото)

зображення_viber_2021-08-02_15-52-40-187

Мотопікнік «Стрийко-фест» зібрав в Гуштинсьткому урочищі «Дуби» Скала-Подільської територіальної громади байкерів з різних куточків Україні та, навіть, з Польщі.

- Цьогоріч організатори заходу приурочили його 30-річчю Незалежності України і розпочали мотопробігом до центру громади, - розповіли в Скала-Подільській селищній раді. - Всього налічувалося 51 одиниця мототехніки, не рахуючи раритетного «ЛуАЗу» та інших більш сучасних автомобілів.

А в урочищі «Дуби» на учасників чекали відпочинкова і фотозона, точки харчування, майданчики для проведення конкурсів та стоянки техніки тощо.

Окрім байкерів з Тернополя, Чорткова, Кам’янця-Подільського та Львова, на мотопікнік завітали й гості з сусідньої Польщі.

- Як зазначив мешканець польського Жешува Мар’ян Решуто (байкер з 20-річним досвідом), цей захід цікавий щирістю спілкування, гостинністю місцевих мешканців. Тому він приїхав до Гуштина вже вдруге, - розповідають у селищній раді.

До речі, серед учасників свята – люди різних вікових груп та професій: лікарі, особи з технічною освітою, підприємці, студіююча молодь. Володимир з Тернополя отримував тут вітання з 35-річчям, за пана Любомира з Івано-Франківська всі присутні раділи з нагоди народження внука-первістка.

Фото Скала-Подільської селищної ради

Вибір читачів за тиждень

Відео