Тамара Коблик

На Тернопільщині чоловік загинув, провалившись у глибокий колодязь (фото, оновлено)

Трагедія трапилась на Чортківщині

Заліщицькі рятувальники дістали тіло загиблого з колодязя. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС України у Тернопільській області.

21 серпня о 14:51 заліщицьким рятувальникам поступило повідомлення про те, що в с. Головчинці Товстенської територіальної громади Чортківського району під час копання колодязя відбувся обвал ґрунту, внаслідок якого засипало 61-річного чоловіка.

По прибуттю до місця події рятувальники та місцеві жителі підняли тіла з колодязя без ознак життя. На подію залучались черговий караул 15 державної пожежно-рятувальної частини, - йдеться у повідомленні.

Як з’ясувалося, чоловік на приватному господарстві копав криницю. В якийсь момент стався зсув ґрунту і пенсіонера засипало майже чотириметровим шаром землі. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

При огляді судово-медичний експерт тілесних ушкоджень, які б свідчили про насильницьку смерть, не виявив. Остаточну причину смерті встановить експертиза. 

За даним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження відповідно до ст. 115 Кримінального кодексу України з поміткою (нещасний випадок). 

Фото ДСНС

Вибір читачів за тиждень

Відео