Тамара Коблик

На Тернопільщині діти розмалювали укриття під будинком культури (фото)

Діти створили художній простір, наповнили його любов’ю, для того, щоб люди, які перебувають тут, могли хоч трішки відволіктися від тривожних думок

Школярі Байковецької громади зробили красивим та затишним укриття під будинком культури у селі Байківці. Ця учнівська акція мала промовисту назву «Живемо, навчаємось з мрією про мир». Про це повідомили на сторінці Байковецької об'єднаної громади у фейсбуці.

Днями її учасників відзначили подяками та вручили їм солодкі подарунки сільський голова Анатолій Кулик, його перший заступник Микола Дума та заступник Віктор Пулька.

Ми дякуємо усім, хто долучився до проведення акції, адже дуже важливо ще змалечку виховувати справжніх патріотів. Такі масштаби, такі об’єми творчої роботи дуже тішать, тим більше, коли серця молоді переповнені любов’ю і бажанням щось зробити, допомогти. В умовах війни висока громадянська свідомість наших дітей ще раз доводить, що Україну неможливо здолати, – зазначив Анатолій Кулик.

Діти створили художній простір, наповнили його любов’ю, для того, щоб люди, які перебувають тут, могли хоч трішки відволіктися від тривожних думок. Адже кожен малюнок несе глибокий зміст та символізує нашу Перемогу! Зрештою, цей живопис є для школярів своєрідною арт-терапією, психологічним розвантаженням! – ділиться начальниця відділу освіти Віра Коршняк.

Фото зі сторінки Байковецької об'єднаної громади у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео