Тамара Коблик

На Тернопільщині карета швидкої застрягла на дорозі (фото)

Минулої доби рятувальники двічі залучалися до буксирування автомобілів

Внаслідок ускладнення погодних умов з’явилися перші складнощі для водіїв, а разом із ними і для рятувальників. Так, за минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи області двічі залучалися на буксирування автомобілів. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС України у Тернопільській області.

24 листопада о 3:13 Поблизу с. Теофіпілка Козівської територіальної громади Тернопільського району черговим караулом 18-ї державної пожежно-рятувальної частини 2-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління здійснено буксирування з узбіччя на проїжджу частину дороги автомобіля «Volkswagen Vento», який не міг самостійно продовжувати рух;

О 3:50 у с. Боложівка Шумської територіальної громади Кременецького району черговим караулом 16-ї державної пожежно-рятувальної частини 5-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління здійснено буксирування з узбіччя на проїжджу частину дороги автомобіля екстреної медичної допомоги, який повертався з виклику та, у зв’язку із ускладненням погодних умов, не міг самостійно продовжувати рух.

Нагадаємо, 24 листопада Тернопільщина перебуватиме під впливом атмосферних фронтів від Південного циклону. Очікуються опади різного фазового стану, тумани та утворення ожеледно-паморозевих явищ. 

Фото ДСНС

Вибір читачів за тиждень

Відео