Анастасія Кисіль

Скоро прем'єра: на Тернопільщині молодь зняла фільм про кохання (фото)

«Love is» - це короткометражний фільм про сім історій кохання.

Молодіжний Конгрес Зборівської міської ради, що з Тернопільщини, презентуватиме короткометражний фільм про історії кохання людей різного віку. Його знімали більше двох тижнів, а прем’єра відбудеться 14 лютого, у День закоханих.

«Терен» дізнавався більше у депутатки Зборівської міської ради Лесі Голояд.

Актори короткометражного фільму «Love is»

 

- Це фільм про кохання різних поколінь, пари, що разом вже давно або ж тільки почали стосунки діляться тим, що на їхню думку означає «любов». Для когось це про повагу, хтось наголошує про довіру, пари, що нещодавно почали стосунки ще думають, що ж це, - розповідає Леся Голояд. - Ми хочемо показати, що ідеальної формули не існує. Вся таємниця кохання у індивідуальності, у людях, які його будують.

Леся каже, що їхній фільм не мав кошторису, бо техніка у них була, а актори - це справжні закохані люди, які погодились на зйомку. Знімала та монтувала короткометражку Леся Голояд.

Процес зйомки короткометражного фільму  «Love is»

 

-  Ми спільно вирішили, що будемо знімати короткометражку, лише довго обговорювали формат, таки вирішили, що це будуть пари і їх досвід та поради, - каже Леся. - Уся техніка в нас є вже два роки на базі молодіжного центру: дрон, світло, звук, камери, інших ресурсів залучати потреби немає.

Молодь сценарію не готували, у них була ідея, яку вони реалізували.

Одна з локацій короткометражного фільму «Love is»

 

- Було складно, бо часу мало, а ідеєю загорілись всі, довелось жертвувати навчанням, роботою і вихідними. Було не просто налагодити довіру між парами і нами, багато хто соромився, а дехто навпаки.

Афіша короткометражного фільму «Love is»

Фото надані Лесею Голояд

Вибір читачів за тиждень

Відео