Тамара Коблик

На Тернопільщині освятили алею пам’яті загиблим землякам-захисникам (фото)

Вічна пам'ять і слава загиблим Героям

У с. Вілія на Тернопільщині освятили алею пам’яті загиблим землякам-захисникам, яку облаштували поблизу адмінбудинку. Володимир Волочнюк та Олександр Дацюк назавжди вписали свої імена в історію нашої держави та громади. Присутні спільно помолилися за спокій душ полеглих і поклали квіти до алеї. Про це повідомили на сторінці Шумської громади у фейсбуці.

Міський голова Вадим Боярський висловив слова підтримки родинам загиблих Героїв. Також вручив подяки 2 військовослужбовцям з старостинського округу за захист територіальної цілісності України та самовідданість у боротьбі з російським окупантом.

Володимир Волочнюк народився 28 липня 1991 року в с. Тетильківці. 32-річний молодший сержант загинув 19 лютого 2024 року внаслідок авіаудару поблизу с. Садовод Харківської області. Похований у с. Зіньки на Хмельниччині, де проживав разом із дружиною та дітьми.

Олександр Дацюк народився 11 травня 1999 року у с. Вілія. 22-річний старший солдат, стрілець-санітар десантно-штурмового батальйону загинув 12 січня 2023 року поблизу с. Торське Донецької області.

Фото зі сторінки Шумської громади у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео