Ростислав Фук

На Тернопільщині п’яний водій пропонував тисячу доларів хабаря поліцейським

Факт пропозиції хабаря задокументували оперативники

хабар

На дорозі у селищі Вишнівець Кременецького району працівники поліції документували факт порушення правил дорожнього руху місцевим жителем. У цей час на поліцейського, котрий стояв на узбіччі, ледь не наїхав інший водій, повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Правоохоронці зупинили авто і помітили, що 38-річний водій нетверезий. Чоловік не заперечував, що сів за кермо напідпитку, але запропонував вирішити питання, проїхавши до нього додому. Обіцяв 1000 американських доларів хабаря.

Поліцейські на місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала факт пропозиції неправомірної вигоди. Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, чоловікові оголосили підозру за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України. Щодо порушника також склали адміністративні протоколи за статтями 122 (перевищення встановлених обмежень швидкості руху) та 130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп‘яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео