Євгенія Цебрій

На Тернопільщині починають цвісти лавандові поля: запрошують на фотосесії (фото)

Міні-Прованс можна знайти всього за 18 кілометрів від Тернополя - у Зарубинцях на Збаражчині, а також у Деренівці Теребовлянської громади

На Тернопільщині починають цвісти лавандові поля і вже скоро вони тішитимуть фотографів, моделей та туристів. Насолоджуватися красою “фіолетового моря” можна буде орієнтовно до кінця липня. На Тернопільщині лавандові поля є у Зарубинцях неподалік Збаража та у Деренівці на Теребовлянщині.

Відкриття лавандової локації у Деренівці вже анонсувала засновниця поля Яна Гарига. 

Так, ми готові відкривати нашу локацію для відвідування та фотозйомок вже з наступного тижня. Час зараз важкий та тривожний! Та ми віримо в нашу з вами перемогу і дуже хочемо її пришвидшити. Тому чекаємо усіх охочих відпочити та погостювати на нашому лавандовому полі вже з 14 червня. Записи на фотосесію приймаємо з 17 червня. Цього року наше поле буде більше та гарніше, але найкращою прикрасою на ньому будете ви, - повідомляє вона. 

Графік роботи лавандового поля у Деренівці та вартість фотосесій шукайте на інстаграм-сторінці засновників 

Окрім того, лавандове поле можна знайти у всього за 18 кіломентів від Тернополя у Зарубинцях на Збаражчині. 

Вже скоро, - написала у фейсбуці засновниця поля Оксана Федчишин у опублікувала фото лаванди, які тільки починає цвісти. 

Засновниця поля у Зарубинцях Оксана Федчишин

На території цього поля є багато зон для фотосесій. Вхід та фотосесії на полі платні. Ціна залежить від того, чи ви плануєте там просто гуляти чи хочете робити фотосесію у найзручніші години. Детальніше про ціни і бронювання фотосесій можна дізнатися на фейсбук-сторінці Оксани Федчишин (Kvitka Ross).

Нагадаємо, міні-Прованс у Зарубинцях вже кілька років особливо популярний серед тернополян та гостей нашої області. Помилуватися красою сюди приїжджають сотні людей. Власниця поля облаштувала на полі фотозони та привезла аксесуари – букети з сухоцвітів, кошики, капелюхи. 

Оксана Федчишин вже понад 10 років займається вирощуванням різних квітів. Понад 5 років тому захопилася лавандою.

Мені просто дуже подобається лаванда і я хотіла мати її багато. Тим більше кажуть, що це – аромат щастя. Зараз бачу як дівчата, які фотографуються, виходять звідси щасливі. То може, це справді так? – розповідала в одному з інтерв’ю квітникарка. 

Фото з інстаграм-сторінки balkon_de і фейсбук-сторінки Kvitka Ross

Вибір читачів за тиждень

Відео