Ростислав Фук

На Тернопільщині помер хормейстер і багаторічний директор школи мистецтв

Світла пам’ять

На 81-му році життя відійшов у засвіти хормейстер, диригент, багаторічний директор Бережанської державної школи мистецтв Павло Макода. Про це повідомили на сторінці Бережанського міського музею книги.

Павло Макода був головою Тернопільської обласної ради директорів шкіл естетичного виховання, керівником дитячої секції Асоціації діячів музичної освіти і виховання Музичної спілки України. Очолював у 1997-2002 рр. Бережанське районне об’єднання товариства «Просвіта» ім. Т. Шевченка, активний учасник провідних аматорських колективів міста – народної хорової капели «Боян» і народного хору «Просвіта».

Почесний громадянин міста Бережани, заслужений працівник культури України, член Президії Всеукраїнської ради директорів шкіл естетичного виховання.

Нехай добрий, світлий спомин про Павла Павловича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто його знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була важливою у житті кожного з нас, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть. У нашій пам’яті Павло Павлович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи, – йдеться в повідомленні.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, близьким та колегам Павла Макоди з приводу непоправної втрати. Світла пам’ять.

Фото Бережанського музею книги та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео