Ростислав Фук

На Тернопільщині роботу шукають 267 вчителів

У середньому по області, на одне вільне робоче місце у сфері освіти претендувало 9 безробітних

Із початку 2022 року за сприянням у працевлаштуванні в обласну службу зайнятості звернулись 734 працівники сфери освіти, яким було надано статус безробітного. Про це повідомили к пресслужбі Тернопільського обласного центру зайнятості.

Серед безробітних освітян – 232 вчителі закладів загальної середньої освіти, 73 вчителі початкових класів, 67 асистентів вчителів, 29 викладачів закладів вищої освіти, 17 викладачів (методи навчання), 15 педагогів-організаторів, а також викладачі-інструменталісти (народних, духових, спеціальних інструментів), соціальні педагоги, викладачі мистецької школи, вчителі з початкової освіти (з дипломом молодшого спеціаліста), викладачі закладів професійної (професійно-технічної) освіти тощо.

Найбільше вчителів перебувало на обліку у Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості – 229 та Кременецькій райфілії Тернопільського обласного центру зайнятості – 130 осіб.

У середньому по області, на одне вільне робоче місце у сфері освіти претендувало 9 безробітних з належним рівнем професійної підготовки.

Цьогоріч фахівці служби зайнятості Тернопільщини допомогли знайти роботу 429 безробітним освітянам.

На 29 вересня 2022 року кар’єрні радники Тернопільської обласної служби зайнятості продовжують пошук місць праці для 267 педагогічних працівників.

Читайте також: Вчителі, водії, лікарі: топ-10 вакансій на Тернопільщині за вересень

Фото з відкрити джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео