Тамара Коблик

На Тернопільщині започаткували екологічну акцію з прибирання берегів Дністра (фото)

Жителів області закликають робити фото на локаціях (водоймах) до і після прибирання та викладати у соцмережах з хештегами #МіжнароднийДеньДністра2023 та #ІnternationalDniesterDay2023

У Тернопільській області вирішили заохотити місцевих жителів провести благоустрій на берегах Дністра. Про це розповіли на сторінці Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області.

Працівники регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області організували екоівент “Спільна ріка – спільне майбутнє!” на трьох локаціях в межах прибережних захисних смуг річок басейну Дністра. 

Так, працівники Бучацької дільниці організували прибирання прибережної смуги річки Дністер в межах села Устя-Зелене Монастириської об'єднаної територіальної громади, на Борщівщині прибрали прибережну захисну смугу річки Дністер в селі Городок Заліщицької територіальної громади, а працівники Чортківської дільниці провели впорядкування прибережної захисної смуги річки Серет лівої притоки Дністра на території Заводської територіальної громади Чортківського району.

Запрошуємо вас зробити маленькі кроки аби допомогти очистити береги нашого величного Дністра. Робіть фото на локаціях (водоймах) до і після прибирання та викладайте у соцмережах з хештегами #МіжнароднийДеньДністра2023 та #ІnternationalDniesterDay2023 і будьте прикладом для інших. Пам’ятаймо: майбутнє наших водойм – у наших руках, - йдеться у дописі Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області.

Фото зі сторінки Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео