Тамара Коблик

На Тернопільщину назавжди повернувся Герой Володимир Денисюк (фото)

31-річний Володимир Денисюк загинув 16 червня під час мінометного обстрілу в районі н.п. Мала Токмачка Запорізької області. Світла пам'ять

Борсуківська громада на Тернопільщині зустріла загиблого захисника із с.Чайчинці - Володимира Денисюка. Про це повідомили на сторінці громади у фейсбуці.

Остання дорога до рідного дому… На колінах зустрічали нашого воїна, з розпачем та сльозами, встеляючи дорогу квітами… Велика сімʼя чекала найріднішого із війни, але біда не оминула їх дім. Володимир повернувся із війни Героєм на вічний спочинок, - йдеться у повідомленні.

Панахида відбудеться сьогодні, 24 червня, о 20:00. Похорон завтра, 25 червня, 12:30 з дому загиблого воїна.

31-річний оператор відділення безпілотних авіаційних комплексів розвідувального взводу 2 механізованого батальйону військової частини Володимир Денисюк загинув 16 червня близько 15:00, під час мінометного обстрілу в районі н.п. Мала Токмачка Запорізької області, внаслідок прямого попадання міни у військовий автомобіль.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Володимира Денисюка з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, Кременеччина втратила на війні одразу двох Героїв.

Фото зі сторінки Борсуківської територіальної громади у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео