На Тернопільщині лікарів продовжують забезпечувати засобами захисту (фото)

DSC02635

Захисні щитки, спеціальний медичний одяг, лікувальні препарати отримала Державна установа «Територіальне медичне об'єднання МВС України в Тернопільській області» від фонду «Апостол». Також необхідні медикаменти благодійники передали в інші лікувальні заклади області.

Як розповів радник міністра МВС Михайло Апостол, в лікарні краю надійде велика кількість медичних препаратів широкого спектру дії, в основному антибіотики від пневмонії. Ліки майже на три мільйони гривень були закуплені за кошти іноземних інвесторів, з якими співпрацює фонд, пише Досьє 102.

Засоби індивідуального захисту вже сьогодні отримали медики «Територіального медичного об'єднання МВС України в Тернопільській області».

DSC02636
DSC02636

- Така допомога є вкрай важлива. Захисні щитки та спецодяг використовуватимуть, насамперед, медсестри, лікарі, які ведуть амбулаторний прийом пацієнтів, – каже начальник лікарні (з поліклінікою) Галина Годько.

Як стверджує Михайло Апостол, медиків і надалі будуть забезпечувати усім необхідним, а також надавати допомогу найменш соціально незахищеним верствам населення.

Радник міністра МВС вже і раніше передавав медикам і правоохоронцям області засоби індивідуального захисту для протидії поширенню коронавірусної інфекції. Захисні щитки, дезінфікуючі засоби та спецодяг отримували працівники лікувальних закладів Монастириського, Теребовлянського районів та міста Тернополя.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео