На Тернопільщині розшукують зловмисників, що поцупили 25 тисяч гривень

876543

Поліцейські розшукують зловмисників, які викрали з будинку жителів Заліщицької міської громади чималу суму грошей.

Про це повідомляє Досьє 102.

Повідомлення про крадіжку надійшло до співробітників Чортківського районного відділу поліції від жительки одного із сіл Заліщицької міської громади. У неї з помешкання викрали 25 тисяч гривень.

Виїхавши на місце події, поліцейські слідів проникнення сторонніх осіб в будинок не виявили. Господарі теж не розуміли, коли і за яких обставин зникли гроші, адже весь час вдома хтось був. Щоправда, вхідних дверей будинку потерпілі не замикали. Ймовірно, цим і скористалися злодії.

У ході відпрацювання правоохоронці встановили, що напередодні місцеві жителі бачили у селі незнайомих жінок ромської національності, які пересувалися на автомобілі. Вони ходили по подвір’ях під приводом купівлі пір’я та квасолі. Тривають оперативно-розшукові заходи щодо розкриття злочину.

Правоохоронці застерігають краян: завжди замикайте вхідні двері та не залишайте ключі від помешкань в легкодоступних місцях (під килимком, на підвіконні, під вазонами). Навіть, якщо ви господарюєте на подвір’ї, зачиняйте будинок та підсобні приміщення! Розкажіть про такі неприємні випадки стареньким родичам, адже такі люди надто довірливі, чим і користаються зловмисники.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео