Орест Сарматський

На Тернопільщині за 3,7 млн грн будують щось придатне для спання

jkhg (Copy)

У селі Більче-Золоте, де розташована обласна фізіотерапевтична лікарня реабілітації, триває будівництво спального корпусу на 50 осіб для учасників АТО і ООС.

Про це повідомляє сайт громади.

- Ще два роки тому обласна рада виділила майже мільйон гривень для виготовлення проектно-кошторисної документації та початку будівництва спального корпусу на 50 осіб для учасників АТО і ООС із залом їдальні на 25 посадових місць з облаштуванням теплого переходу з реконструкцією існуючого корпусу – ще понад мільйон. Торік обласна рада виділила майже 1 млн 700 тис. грн. Будівництво здійснюється на умовах співфінансування спільно із Державним фондом регіонального розвитку, - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що кожного року на забезпечення харчуванням військовослужбовців і учасників АТО, ООС, медикаменти та отримання процедур обласна рада виділяла від 200 – до 350 тисяч.

Проте важко було розмістити усіх бажаючих пройти реабілітацію та оздоровитись. Тому було прийнято рішення побудувати ще один новий, сучасний корпус на 50 місць.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео