Віра Олександрович

На Тернопільщині заблокували 4 сайти, через які продавали підроблену горілку

Блок

Сайти з продажу алкогольного фальсифікату заблокували! Таким успіхом сьогодні, 4 березня, поділилися у Головному управлінні ДФС у Тернопільській області.

Нагадаємо, як писав «Терен», у ході проведення операції «Спирт» працівники Головного управління ДФС в області під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури припинили діяльність каналу розповсюдження незаконно виготовленого алкоголю і спирту. Аферисти при цьому торгували через Інтернет і служби кур’єрської доставки.

- Відправлення вантажів здійснювали через відділення однієї із служб кур’єрської доставки, - нагадують у податковій. – Просто зловмисники при оформленні документів про відправку вказували недостовірні дані щодо вантажу. Обсяги реалізації фальсифікату становили понад 1000 літрів на день.

Під час проведення обшуків податкові міліціонери тоді відразу вилучили спирту і алкогольної продукції на суму близько 1,5 млн грн. Оскільки замовлення на доставку приймали через Інтернет-сайти, розробником та адміністратором яких є ІТ-компанія, розташована у Тернополі, правоохоронці мусили втрутитися і в їхню діяльність.

- За результатами оперативних заходів, працівники податкової міліції заблокували роботу 4-х спеціалізованих Інтернет-сайтів, через які зловмисники здійснювали розповсюдження фальсифікованої продукції, - звітують податкові міліціонери.

До слова, віднедавна тимчасово виконує обов’язки начальника Головного управління ДФС у Тернопільській області підполковник податкової міліції Роман Лисаковський.

Фото надане Головним управлінням ДФС у Тернопільській області        

Вибір читачів за тиждень

Відео