На Тернопільщині знову карантин і поповнення у ставках

Screenshot - 18_10 002

Двадцять другий номер громадсько-політичної газети Тернопілля  «Сільський господар» поступив у продаж сьогодні, 18 жовтня.

Теми, до яких не залишиться байдужим жоден читач, розкрили у публікаціях друкованого видання нашого краю. Також у свіжому номері піде мова про героїв Української Повстанської Армії, «канадський» десант, і про подальшу долю Віталія Марківа, якого звинувачують у вбивстві італійського фотожурналіста Андреа Роккеллі.

3
3

На шпальтах газети ви дізнаєтеся про: ділянку кордону між Україною та Угорщиною, де 150-кілометрова прикордонна зона перебуває у приватній власності; у якому ставку заселили коропа та білого амура; у яких селах на Тернопільщині оголосили карантин; і де проводять лікування книгами.

Screenshot - 18_10
Screenshot - 18_10

Крім того, у публікаціях цього номера детальніше розкрили соціальну тему та тему виборів у об’єднаних громадах.

Зокрема, до вашої уваги представлено такі підрубрики: «зелена планета», «бліц-інформ», «спорткалейдоскоп», «господареві на замітку», «школа «Сільського господаря», «кримінал», «спорт», «поради до часу» та інші.

5
5

Громадсько-політичну газету Тернопілля  «Сільський господар» можна передплатити у всіх поштових відділеннях нашого краю, або ж придбати у місцях продажу періодичної преси.

Вибір читачів за тиждень

Відео