Ростислав Фук

На вихідних на Тернопільщині перекинулися два автомобілі: семеро потерпілих (фото)

У всіх водіїв слідчі взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю

Семеро людей травмувалися у ДТП, які сталися 23 квітня. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Так, ДТП з потерпілими зареєстрували слідчі в Тернопільському районі. Біля села Лозова водій автомобіля KIA K5 не вибрав безпечної швидкості, злетів у кювет та перекинувся. За меддопомогою до лікарні звернулися двоє людей. Одного з пасажирів госпіталізували в хірургічне відділення.

Того ж дня водій Renault Kadjar не врахував дорожньої ситуації та зіткнувся з трактором John Deere, який рухався попереду. Аварія трапилася на автодорозі Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль, неподалік села Старі Петликівці Чортківського району. Внаслідок удару до лікарні госпіталізували водія та двох пасажирів з Renault.

Також до хірургічного відділення потрапили двоє пасажирів автомобіля ВАЗ-2108. Нагадаємо, аварія з потерпілими трапилася поблизу села Кам’янка Микулинецької громади. У ході перевірки стало відомо, що водій з'їхав у кювет, внаслідок чого автомобіль перекинувся. Чоловіка затримали відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу у зв'язку з підозрою на алкогольне сп'яніння.

У всіх водіїв слідчі взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Тривають перевірки.

Читайте також: У дворі будинку в Тернополі жінка потрапила під колеса

Фото Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео