Тамара Коблик

На війні загинув молодий географ з Тернополя

Після 24 лютого Ігор Пришляк, не задумуючись, записався в територіальну оборону, згодом пройшов навчання закордоном і став на захист Батьківщини. Світла пам'ять

На фронті, захищаючи Україну, загинув тернополянин Ігор Пришляк. 

Про це повідомили на сторінці Тернопільського національного педагогічного університету, випускником якого і був загиблий військовий.

Академічну спільноту сколихнула сумна звістка, - йдеться у повідомленні. - Під час виконання бойових завдань на Бахмутському напрямку загинув випускник географічного факультету Пришляк Ігор Ярославович.

У 2009 році він отримав диплом вчителя географії і біології. Викладачі і одногрупники згадують Ігоря як доброго, творчого, неординарного і завжди готового прийти на допомогу.

Як справжній географ він дуже любив практики, подорожі та захоплювався живою природою. Це вилилось в активне дослідження, а згодом і розведення земноводних та плазунів. Після закінчення факультету прищеплював любов до природи дітям під час роботи в Екоцентрі.

Коли розпочалося повномасштабне вторгнення Ігор, не задумуючись, записався в Територіальну оборону, згодом пройшов навчання закордоном і став на захист Батьківщини на найважчих ділянках фронту.

Люблячий син, турботливий чоловік і батько - саме таким запам'ятається Ігор Пришляк усім, хто його знав. Світла і вічна пам'ять Герою!

Фото зі сторінок Ольги Божко та ТНПУ у фейсбуці, відео - Ольги Божко

Вибір читачів за тиждень

Відео