Тамара Коблик

На залізничному вокзалі у Тернополі облаштували фотовиставку

Виставка «Час вийти на світло» у Тернополі проходить у партнерстві з «Укрзалізницею». Подивитися її можуть усі бажаючі до 5 березня

На залізничному вокзалі Тернополя стартувала фотовиставка «Час вийти на світло». Організатори  розмістили фотопортрети з історіями 10 людей, які мають інвалідність. Про це розповіли у Департаменті культури та туризму ТОДА.

Регіони для проведення фотосесій, а відповідно і фотовиставок ми обрали невипадково. Тут «Ліга Сильних» реалізовує проєкт Empower Ukraine, який серед іншого включає надання прямої допомоги для людей з інвалідністю та їх родин. Власне, герої фотосесії – це люди, які отримували допомогу у межах цього проєкту, – розповів проєктний менеджер громадської спілки “Ліга Сильних” Богдан Кохан.

Героями інформаційної кампанії «Час вийти на світло» стали 10 людей з інвалідністю. Вони мешкають у населених пунктах Івано-Франківської, Тернопільської та Черкаської областей. Для них були організували персональні фотосесії. Під час зйомок фотограф використав художній прийом – гру світла та тіней.

Окрім фотосесії герої кампанії взяли участь у зйомках відеоісторій про них. Відео будуть розміщені на YouTube-каналі “Ліги Сильних”.

Виставка «Час вийти на світло» у Тернополі проходить у партнерстві з «Укрзалізницею». Подивитися її можуть усі бажаючі до 5 березня.

Це вже друга фотовиставка, яку організувала громадська спілка «Ліга сильних» в рамках однойменної інформаційної кампанії.

Перша пройшла на залізничному вокзалі Івано-Франківська.

Інформаційна кампанія «Час вийти на світло» проходить у межах проєкту Empower Ukraine за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини (GFFO), CBM та Європейського Форуму з питань осіб з інвалідністю. Проєкт спрямований на покращення умов життя для людей з інвалідністю та інших вразливих верств населення у Тернопільській, Черкаській та Івано-Франківській областях.

Фото Департаменту культури та туризму ТОДА

Вибір читачів за тиждень

Відео