Оксана Бучко

Найкраща студентка одного з коледжів на Тернопільщині отримала нагороду від компанії «Агропродсервіс» (відео)

MVI_6931.MOV.00_00_08_06.Still001

Найталановитіших викладачів та студентів Бережанського агротехнічного коледжу нагородили престижною премією  проекту «Сова-2017». Серед номінацій визначили «Викладача року», «Куратора року», «Відкрите заняття року» та «Студента року».

Студент Бережанського агротехнічного коледжу, член студентської організації Олег Куций:

- Проект залучає багато представників з різних регіонів України. Студентські гуртки залучать до проведення дійства. Це можливість зблизитись з викладачами.

Титул «Студент року» отримала студентка факультету економіки та прикладної екології Наталія Лехняк. Дівчина мріє працювати економістом, а також поєднувати роботу із улюбленими заняттями – вокалом і танцями.

Переможниця у номінації «Студент року» Наталія Лехняк:

- Кожного дня ми готувались до вручення премії «Сова». Вчили танці, пісні. Це відповідальний день. Мені допомогли викладачі коледжу. Це педагоги, талантам яких немає меж. Вони і допомогли мені здобути титул «Студент року».

Найкраща студентка коледжу отримала грошову нагороду від компанії «Агропродсервіс». Як зазначив генеральний директор Іван Чайківський, в компанії готові інвестувати в таких ініціавтивних студентів.

Генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський:

- Студент повинен мати бажання досягти задуманого і горіти цим. Щоб чогось досягти, треба випромінювати світло. Помітно, що переможниця номінації прагне досягнень і працює над цим. Дівчина активно бере участь у заходах коледжу. Тому вона і заслужила перемогу в номінації «Студент року».

Вручила нагороду «Студент року» переможниця номінації у 2015 році Любов Зайчук. Сьогодні дівчина навчається в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Свою перемогу в конкурсі студентка називає важливим етапом здобуття нового досвіду.

Власниця титулу «Студент року» у премії «Сова-2015» Любов Зайчук:

- Це було незвично отримувати нагороду. Такий позитивний спогад студентського життя. Пам’ятаю, що протягом року приймала участь в багатьох конкурсах і в активному житті коледжу.

Урочисту частину проекту продовжували концертною програмою, під час якої конкурсанти продемострували гостям свої таланти.

[embed]https://youtu.be/tK6H7JYfCSc[/embed]

Відео: Богдан КОЛЕСОВ

 

Вибір читачів за тиждень

Відео