Олеся Поліщук

Одна з громад Тернопільщини повторно обиратиме претендентів на посади директорів трьох шкіл

Без названия (2)

Микулинецька територіальна громада оголосила про проведення повторного конкурсу на заміщення посади директорів трьох шкіл.

- Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Микулинецької селищної ради оголошує про проведення повторного конкурсу на заміщення посади директорів Дружбівського ЗЗСО школи I-III ступенів, Струсівської ЗОШ I-III ступенів, Дворічанської школи I ступеня Микулинецької селищної територіальної громади, - повідомляє сайт ОТГ.

Керівником закладу освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років (крім керівників приватних, корпоративних закладів освіти), організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Кандидати на посади можуть подавати документи у відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Микулинецької селищної ради (смт. Микулинці вул. 22 січня 8) до 25 серпня 2021 року. Довідки за телефоном:0974437905; 0974075848;0673531942. Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео