Оголошено переможців Першого етапу Всеукраїнського конкурсу "Книга пам'яті мого роду"

За підсумками Першого етапу Всеукраїнського сімейного конкурсу "Книга пам'яті мого роду", який проходив на базі Тернопільської обласної бібліотеки для дітей (директор Надія Новіцька), визначено переможців.

Серед 17 надісланих конкурсних матеріалів переможцями стали у віковій категорії 6-11 років Анастасія Людвіковська з Теребовлі (І місце), Олег Тичинський із села Курники Тернопільського району (2 місце), Денис Котович із Почаєва Кременецького району (3 місце).

У віковій категорії 12-16 років І місце посіла Богдана Капіца із села Сураж Шумського району, 2 місце - Діана Романюк із Городниці Підволочиського району, на 3-му місці Віталій Федьків із Блищанки Заліщицького району. У номінації конкурсу "Відео - книги" серед наймолодших перемогла Юстина Злонкевич із смт В. Бірки Тернопільського району. Серед старших - Максим Ніколайчук із Рохманіва, що на Шумщині.

    Тетяна Хованець - завідувачка науково-методичного відділу ОБД провела глибокий аналіз кожної роботи й оголосила імена переможців. Грамоти та подарунки вручили директорка бібліотеки Надія Новіцька та голова журі, письменниця і журналістка Валентина Семеняк. Також "Подяками" було відзначено працівників районних бібліотек області.

Згідно з умовами сімейного конкурсу "Книга пам'яті мого роду" матеріали переможців Першого туру надіслані до головного організаційного комітету у Київ. 

Зоряна КОЛОСОК.

фото автора

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео