Олена Підгрушна у мас-старті пішла на шість кіл штрафу

630_360_1541000789-942

Останній день четвертого етапу Кубка світу з біатлону розпочався жіночим мас-стартом. З-поміж усіх українок кваліфікувалася лише капітан жіночої збірної, тернополянка Олена Підгрушна.

Першу стрільбу спортсменка пройшла з двома хибами. «Лежку» закрила ще з однією хибою. Першу «стійку» відпрацювала знову з промахом. Останній вогневий рубіж завершила ще з двома колами штрафу.

На фініші Олена Підгрушна посіла лише 18-у сходинку.

Нагадаю, у спринті капітан жіночої збірної була лише 36-а, а в естафеті - 6-а.

Результати командної гонки тернополянка прокоментувала так:

- Оберхоф - важка траса. Вона завжди складна, та сьогодні, дякуючи організаторам, змінили круг, бо вночі після дощу підморозило. На тому найнебезпечнішому повороті на спуску був просто каток і, коли ми пробували проїжджати перше коло, закінчували його хто на паркані, хто в деревах! Насправді, дуже небезпечно було, тому змінили трасу - ми бігли не стандартне коло, а урізане. Слава Богу, що так зробили!

Стан.. у порівнянні зі спринтом, сьогодні я бігла! Вже можна було боротися. І пульс, і дихання - все було абсолютно нормально. Сьогодні я бігла на етапі з сильнішими, так, Хеккі не дістала - занадто великий розрив був, але почувалася набагато краще, ніж в спринті.

Попереду - чоловічий мас-старт. Попри всі застереження, Дмитро Підручний таки вийде на трасу.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео