Особливості пластичної хірургії у Туреччині

Новини компаній

лікар

Після народження дітей у жінок змінюється форма грудей через вигодовування. Молочні залози можуть втрачати свою форму, обвисають. Найскладніше жінкам з великими грудьми, бо з віком вони втрачають пружність, а іноді можуть викликати серйозні захворювання опорно-рухового апарату. Через велику вагу є ризик захворювань спини та шиї. 

Саме тому деякі жінки задумуються про зменшення грудей в Туреччині, що дозволяє не лише зробити розмір меншим, але й покращити форму.

Техніки оперативного зменшення грудей

Методики корекції форми грудей:

Для цього використовують декілька методик, серед яких найбільш поширеною є підтяжка грудей з якірним розрізом. Доступ до молочної залози відбувається через вертикальний та горизонтальний розрізи, що дозволяє видалити значну частину шкіри, а також жирової тканини, яка міститься всередині грудей. 

Після цієї операції залишається не дуже симпатичний рубець, саме тому найчастіше використовують технологію розрізу по ареолі. Таким чином, рубець стає непомітним, через темне забарвлення області ареол.

Підтяжка півмісяцем. Рубець розташовується під складкою та майже не помітний. Іноді використовують техніку “Льодяник”, що дозоляє значно зменшити молочні залози.

Переваги збільшення грудей у Туреччині 

Наразі найбільш популярною операцією, яка пов'язана з грудьми, є турецьке збільшення грудей. Для цього використовують пружні імпланти, які дозволяють не лише збільшити розміри, але й покращити форму. Чимало жінок вважають, що штучні груди виглядають ненатурально, проте наразі є види імплантів, які дуже важко відрізнити від справжніх. Через спеціальну технологію встановлення імплантів, розріз майже непомітний, тому такі груди важко відрізнити від справжніх.

Це чудовий варіант для жінок, які бажають скоригувати форму, збільшити розмір, проте не хочуть, щоб груди виглядали штучними. 

Клініка в Туреччині відрізняється чудовим сервісом та дбайливим ставленням до пацієнтів. Уважні лікарі проводять детальний огляд та відбирають аналізи перед проведенням втручання. Це повністю виключає ймовірність ускладнень. Ще деякий час після втручання доведеться користуватися спеціальним корсетом та компресійною білизною. Проте через декілька місяців груди будуть виглядати ідеально.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео