Правоохоронцям стало відомо, хто ж опинився під колесами автомобіля BMW

31

Трагедія трапилася вчора, 1 листопада, пізно ввечері на вул. Протасевича. Місцевий мешканець, який став свідком, відразу повідомив поліцію і заявив, що водій, начебто, утік із місця ДТП.

- На місце пригоди виїжджала патрульна поліція та слідчо-оперативна група. За словами правоохоронців, водій автомобіля не тікав, він від'їхав кілька метрів та зупинився, – пише ГУ Нацполіції в Тернопільскій області.

Як з’ясувалося, за кермом BMW-525 був 19- річний мешканець села Малий Ходачків. Він прямував у бік Збаразького кільця, коли на дорогу за межами пішохідного переходу вийшов чоловік.

- Водій не встиг пригальмувати і невідомий опинився під колесами авто. Травми потерпілого виявилися несумісними з життям. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю та наркотичне сп'яніння. Триває слідство, – йдеться у повідомленні.

11
11

Особа загиблого у дорожньо-транспортній пригоді уже встановлена. Це двадцятичотирьохлітній мешканець села Великий Ходачків. Наразі правоохоронці з’ясовують, чого загиблий був у Тернополі, з ким та що робив вночі на об’їзній дорозі. Судмедексперт має дати заключення про стан чоловіка на предмет алкогольного та наркотичного сп’яніння, пише ДОСЬЄ102.

Вибір читачів за тиждень

Відео