Ростислав Фук

Заробляв по 15-20 тисяч гривень за місяць: у Тернополі затримали чоловіка, який робив «закладки» (фото)

Порушнику загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі

Працівники управління боротьби з наркозлочинністю Тернопільщини затримали 21-річного жителя Кременеччини, який мав при собі 35 закладок із психотропною речовиною «PVP» та 64 закладки із марихуаною. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

За словами очільника управління Михайла Димиди, чоловік в соціальних мережах побачив інформацію про пошук працівників в один з інтернет-магазинів.

Зв’язавшись із роботодавцями він зрозумів, що суть роботи – це отримування та розповсюдження наркотиків за вказаними адресами. Працювати потрібно у Тернополі. Усі умови влаштували жителя області. Приїжджав він до обласного центру два-три рази в тиждень. Отимував майстер-клади та закладав їх для майбутніх клієнтів. За день в середньому робив сотню закладок, а в місяць отримував по 15-20 тисяч гривень, – каже він.

Черговий патруль помітив чоловіка в районі Дальнього пляжу. При зустрічі він почав нервувати. Під час поверхневого огляду поліцейські виявили наркотики.

На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група та оперативники боротьби з наркозлочинністю. Як з’ясувалося, чоловік мав біля себе 2 майстер клади, а це – 35 закладок із психотропною речовиною «PVP» та 64 закладки із марихуаною, – йдеться в повідомленні.

Чоловіка затримали відповідно до статті 208 КПК. Процесуальне керівництво здійснює Тернопільська окружна прокуратура. Наразі вирішують питання про оголошення підозри за статтею 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ та обирають запобіжний захід. Триває слідство.

Фото: Досьє102

Вибір читачів за тиждень

Відео