Паломницькі місця Івано-Франківщини відвідали вірні з Прошови та Теофілівки

19433746_1503926463007412_1175133351_n (1)

17 червня вірні УГКЦ сіл Прошови і Теофілівки відвідали паломницькі місця Івано-Франківщини, а саме Свято-Успенський монастир в селі Погоня, де мали нагоду молитися Святу Літургію у величавому дерев’яному храмі Погінської Матері Божої.

Особливу молитовну атмосферу додавали найбільш відомі чудотворні Ікони Божої Матері, які є представлені майже цілого світу. Усі паломники могли приступити у цьому відпустовому місці до святих Тайн Покаяння і Євхаристії. Після Святої Літургії ми мали нагоду почути історію цієї святої обителі. Отець ігумен Никодим розповів повчальні і цікава історії з духовного життя і подвигу монахів. Також розповів цікаві випадки оздоровлення людей, а навіть цілих родин біли Погінської Ікони Матері Божої.

Отримавши благословення в дорогу, ми вирушили прощею до Чудотворної ікони Матері Божої що в Гошеві, до Свято-Переображенського Василіянського монастиря на Ясній Горі. Отець Антоній ЧСВВ, розповів нам історію заснування монастиря, а також розповів про випадки оздоровлення і зцілення біля чудотворної ікони Матері Божої в Гошеві. Після молитви біля ікони ми мали можливість молитися у каплиці Гробу Господного у Гошеві. Відтак ми відправилися на, справді величаві природні скелі, які називають у народі «Скелі Довбуша». Ми набравшись духовної сили і наснаги творити добро і виконувати волю Господню прибули до своїх домів.

v1

повідомив отець Михайло Рудак

Вибір читачів за тиждень

Відео