Ростислав Фук

Патрульні назвали вулицю у Тернополі, де стається найбільше ДТП з пішоходами (фото)

Задля зменшення стану аварійності поліцейські здійснили комплексний аналіз визначеної ділянки автодороги

Патрульні здійснюють щоденний та погодинний аналіз стану аварійності в Тернополі та автодорогах області. Згідно з даними статистики, за останні три місяці, найбільше автопригод за участю пішоходів сталося на вулиці Микулинецькій. Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції Тернопільської області.

Задля зменшення стану аварійності та попередження дорожньому травматизму інспектори відділу безпеки дорожнього руху здійснили комплексний аналіз визначеної ділянки автодороги.

В результаті перевірки, патрульні надали рекомендації для органів місцевого самоврядування щодо заміни дорожніх знаків «Пішохідний перехід» та забезпечення додаткового освітлення вулично-шляхової мережі на визначеній ділянці дороги в темну пору доби. Такі заходи допоможуть забезпечити безпеку для пішоходів та водіїв.

Нагадуємо пішоходам: будьте максимально уважні й обережні на дорозі, використовуйте флікери на одязі у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості, переходьте дорогу лише у встановлених для цього місцях, - кажуть правоохоронці.

Фото Патрульної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео