Переможці виборів Зборівської ОТГ обіцяють піклуватись про селян

92293

Нагадаємо, на виборах 29 жовтня найбільшу кількість мандатів у Зборівській ОТГ здобула Аграрна партія, що для багатьох стало цілком очікувано. Ми поцікавились про основні плани команди, щодо діяльності і розвитку Зборівської ОТГ.

Основне завдання, яке ставить перед собою команда несе за собою мету вивести рівень сіл ОТГ до найвищого, а не піклуватись виключно про місто.

1415660638_selo
1415660638_selo

В планах фракції сприяння і лобіювання прав селян на комфортні умови праці, відремонтовані клуби, ФАПи, бібліотеки, навчальні заклади, відновлення спортивної галузі за рахунок створення й реконструкції футбольних полів.

У роботі команда готова підтримувати всіх, хто виступає їх однодумцями, адже запорукою успішного результату вважають саме згуртованість, а не власні інтереси і конкуренцію.

Список депутатів від Аграрної партії:  Гамрач Василь Орестович, Ратуш Євген Петрович, Дольний Зіновій Богданович, Мотрук Василь Петрович, Палка Наталія Богданівна, Луцишин Світлана Степанівна, Сисак Володимир Васильович, Білан Ярослава Іванівна.

Вибір читачів за тиждень

Відео