Кременецька міська рада – перший колектив у Кременці провакцинований від COVID-19 (відео)

9d1c61251e48d79c5ae4db05e4c4808d6da3cbd0

Працівники Кременецької міської ради показали приклад важливості вакцинації від COVID-19. Серед усіх організацій міста саме цей колектив першим прийшов до центру надання первинної медико-санітарної допомоги, аби отримати вакцину.

Дванадцять працівників міської ради уже провакцинувалися. Серед них двоє заступників міського голови, секретар міської ради.

- Це необхідно зробити, а ми повинні показати приклад іншим містянам і на собі довести, що користь від щеплення більша, ніж перестороги щодо побічного ефекту, – зазначив перший заступник міського голови Олександр Маринюк.

Вакцину отримали й декотрі депутати.

- Кременецька міська рада – перший організований колектив! Ті, що працюють з людьми, мають подавати приклад. Але якби хтось після вакцинації вирішив знімати стрес, то алкоголю протягом трьох днів категорично не можна, – зазначає депутат Зоя Карп`юк.

Того ж дня приклад щодо вакцинації своїм парафіянам показав відомий та авторитетний у Кременці священник, настоятель собору Преображення Господнього Володимир Буграк. Він зізнався, що деякий час у нього були сумніви щодо якості вакцини. Проте переконавшись у безпечності препарату та зважаючи на особливості служіння, зважився на вакцинацію.

Відео Зої Карп`юк, фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео