Пішла з дому і відправилась до парубка: як на Тернопільщині шукали неповнолітню втікачку

b5f8b7ab9c966858b7477293879f8888-890x395

На Борщівщині до працівників місцевого відділення поліції звернулася пенсіонерка. Жінка повідомила, що тринадцятилітня онука 31 жовтня близько 12:00 пішла з дому і залишила записку з проханням не розшукувати її.

Правоохоронці оголосили дитину в розшук, почали спілкуватися з її друзями та знайомими, а також перевіряти місця, куди б вона могла піти. Орієнтування щодо дівчини та її фото отримали всі наряди поліції Тернопільщини, групи швидкого реагування, патрульні.

У ході проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що дев'ятикласниця, скоріш за все, поїхала в сусідню область, розповіли у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Як виявилось згодом, дівчинка в соціальних мережах познайомилася хлопцем. Він з Рівненщини і на рік старший. Тривалий час вони переписувалися, а після того, як неповнолітній сказав їй про свої почуття та запросив в гості, дівчина погодилася, зібрала речі та поїхала.

Зі Скали-Подільської автобусом доїхала до Тернополя. Тут пересіла на рівненський автобус. Проте виїхати за межі нашої області не встигла. Патрульна поліція, перевіряючи весь транспорт в напрямку Рівного, за Збаражем зупинила рейсовий автобус. В ньому й була дівчинка.

Її висадили та передали в притулок Тернополя для неповнолітніх, де дитина чекатиме приїзду бабусі.

Вибір читачів за тиждень

Відео