Анастасія Кисіль

Пляжі, підземелля, замок, парки: блогери зняли відеоподорож Тернополем (фото, відео)

Таким чином блогери популяризують українське. Наприклад, це відео у ютубі за кілька днів подивилися майже 250 тисяч людей

Днями у Тернополі побували тревел-блогери Максим Узол та Ольга Манько. Вони зняли на відео свою подорож файним містом та поділилися нею у ютубі. Так подружжя підтримує та популяризує українське. Також всі виручені кошти з відео, вони передадуть на допомогу ЗСУ.

Цікаво те, що про місто говорили не традиційно. Наприклад, раніше всі повторювали, що Тернопіль - місто студентів. Тепер Тернопіль представили як місце для відпочинку та альтернативу морю. 

Не думали, що колись будемо розглядати Тернопіль, як пляжний курорт України. Але цього року, коли море тимчасово недоступне, Тернопіль і його став стали одним із небагатьох доступних місць в Україні, де можна полежати на пляжі та поплавати, - написали на ютуб-каналі «Узол і Манько».

Тернопіль - місто спокою, парків і смачної їжі, так підсумував свої враження ведучий Максим Узол. 

Тернопіль нікуди не поспішає. Тернопіль - це місто парків і посиденьок на газоні. У Тернополі величезна концентрація вуличних музикантів. На одній набережній можна зустріти 5 гуртів. Тернопіль ідеальний для гастротуризму. Стильних та смачних кафешок тут хоч відбавляй. Тернопіль хоч і не є сильно туристичним містом, але однозначно має свій шарм  і великий потенціал, - каже він. 

Максим Узол на пляжі “Циганка” у Тернополі

Ведуча Ольга Манько розповіла, що вони вже були у Тернополі у 2019 році. Тоді їм не вдалося відзняти гарні кадри для відео, адже це була перша пробна версія на ютуб. Тепер приїхали вдруге, аби показати світу всю красу файного міста. Почали свою подорож з головної особливості Тернополя - ставу майже у центрі міста.  

Я обожнюю, коли у місті є велика водойма, і люблю водні прогулянки. Це час, коли хоча б на трошки відключаєшся від усіх проблем і реальності. Тільки ти і вода - стихія, яка заспокоює та урівноважує, наскільки це можливо сьогодні, - розповіла Ольга Манько. 

Ольга Манько вважає, що став - головна особливість Тернополя 

Також “Узол і Манько” розказали про пляжі, Єлисейські поля, Тернопільський замок і секретне підземелля, парк Топільче і зоокуток, Італійський дворик, Театральний майдан, драмтеатр, Острів закоханих, вулицю Валова і стіну бажань, Катедральний Собор, крипту (підземелля катедри), оглядовий майданчик на дзвіниці. 

Фото, відео з ютуб-каналу Узол і Манько

Вибір читачів за тиждень

Відео